Terug naar blogs

ABLE GROUP kiest Connexys CRM-Recruitment software

van op

De ABLE GROUP, Duitse marktleider voor branche-overstijgende engineering- en IT-dienstverlening, heeft gekozen voor het CRM-Recruitmentsysteem van Connexys. De technische en de IT-branche worden gekenmerkt door innovatie en een sterke dynamiek. Om tijdig en adequaat in te kunnen spelen op de eisen en verwachtingen van klant en arbeidsmarkt zocht ABLE GROUP een state of the art CRM Recruitmentsysteem dat hen in deze uitdagende markt optimale flexibiliteit biedt. De keuze viel op Connexys.

Zelf de regie behouden

able-group-peter-schneider-250Peter Schneider, Managing Director & CIO bij ABLE Management Services GmbH motiveert de keuze: “Met Connexys kunnen wij een sneller, efficiënter en effectiever recruitmentproces realiseren, waarmee wij altijd zelf de regie houden. Voor alle labels kunnen wij nu het complete proces stroomlijnen en optimaliseren, van searchen en werven tot en met aanname en facturatie. Workflows, velden, dashboards, rapportages: alles kunnen we volgens onze eigen wens inrichten en aanpassen.”
Schneider vervolgt: “Met de e-recruitment software van Connexys zijn we klaar voor de toekomst. Het state of the art platform biedt ons alle gewenste mogelijkheden op het gebied van CRM, Recruitment en Marketing Automation.”

Altijd contact met klant en kandidaat

Jan van Goch, CMO van Connexys: “De Resource Manager van Connexys is ontwikkeld op Salesforce, ’s werelds grootste CRM platform. Het biedt ABLE GROUP oneindig veel mogelijkheden om in contact te komen en te blijven met klanten en kandidaten. Met een paar kliks heb je toegang tot alle (internationale) arbeidsmarktdoelgroepen.”

gijs-van-heijst-connexysGijs van Heijst, CEO van Connexys voegt daaraan toe: “Dit project is een prachtig voorbeeld van de joint effort tussen ABLE GROUP, Connexys, Salesforce en onze partners Talentpeaks, Textkernel en Cognizant. Wij zijn er enorm trots op dat een toonaangevende organisatie als ABLE GROUP Connexys heeft verkozen boven een aantal van ’s werelds grootste softwareleveranciers. Dit bewijst eens te meer dat Connexys behoort tot de topspelers in de Europese markt van recruitment software.”

Over ABLE GROUP

De ABLE GROUP had in 2015 meer dan 8.450 medewerkers en een omzet van meer dan 706 miljoen euro (stand per 31 december 2015). Tot de ABLE GROUP behoren FERCHAU Engineering, M Plan, plantIng, top itservices und primeING. ABLE Management Services GmbH, centrale dienstverlener en Holding van de ABLE GROUP, bemiddelt kandidaten op het gebied van HR, Financiën, IT, Marketing & Communicatie.

able-connexys-deal